Zakelijke fotografie in Hilversum: daarvoor vraag je een professional!

Met mijn voeten in de klei, onzichtbaar aanwezig in een televisiestudio (zoals die van RTL Boulevard) of in stilte op de intensive care: als bedrijfsfotograaf voel me met mijn camera thuis op elke werkvloer.
Als gediplomeerd fotograaf met een achtergrond in grafische vormgeving én communicatie weet ik als geen ander wat fotografie kan doen voor jouw bedrijf en bedrijfsuitingen.
Ik help je als bedrijfsfotograaf dan ook graag aan krachtige bedrijfsfotografie en reportages van hoge kwaliteit. Of zet me in voor jullie eigen beeldbank, eigen beeld met júllie mensen, vrij te gebruiken voor de website, social media of in drukwerk. Veel persoonlijker dan stockfoto’s!

Bekijk mijn recente werk voor een impressie.

Beeld en tekst

Hoewel ik fotograaf ben, schrijf ik misschien wel net zo graag. Ik maak dan ook, indien gewenst, graag de combinatie tussen woord en tekst zodat deze elkaar kunnen versterken. Zo kan ik bijvoorbeeld interviews afnemen tijdens dezelfde afspraak als het maken van een portret. Zo kan ik de opdrachtgever nog meer ontzorgen.

Zakelijke fotografie, ook voor jullie!

Wil je meer informatie over mijn werkwijze, of een kop koffie drinken, neem dan contact met me op. Je kunt dit doen via het contactformulier, of bel me op 06 – 23 89 39 56.

Graag tot ziens op júllie werkvloer!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

4 + 8 =