Zakelijke fotografie in Gorinchem: daarvoor vraag je een professional!

Met mijn voeten in de klei, onzichtbaar aanwezig in een televisiestudio of in stilte op de intensive care: als bedrijfsfotograaf voel me met mijn camera thuis op elke werkvloer.
Als gediplomeerd fotograaf met een achtergrond in grafische vormgeving én communicatie weet ik als geen ander wat fotografie kan doen voor jouw bedrijf en bedrijfsuitingen.
Ik help je als bedrijfsfotograaf dan ook graag aan krachtige bedrijfsfotografie en reportages van hoge kwaliteit. Of laat me meedenken over jullie eigen beeldbank, eigen beeld met júllie mensen, vrij te gebruiken voor de website, social media of in drukwerk. Veel persoonlijker dan stockfoto’s!

Bekijk mijn recente werk voor een impressie.

Maartje Kuperus Fotografie – thuis op de werkvloer

Beelden en woorden

Hoewel ik fotograaf ben, schrijf ik misschien wel net zo graag. Ik maak dan ook, indien gewenst, graag de combinatie tussen woord en beeld. Zo kan ik bijvoorbeeld interviews afnemen tijdens de fotografie-afspraak, of het verhaal van de geportretteerde optekenen. Zo kan ik jullie als opdrachtgever nog meer ontzorgen.

Zakelijke fotografie, ook voor jullie!

Wil je meer informatie of een kop koffie drinken, neem dan contact met me op.
Je kunt dit doen via het contactformulier, of bel me op 06 – 23 89 39 56.

Graag tot ziens op júllie werkvloer!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

1 + 15 =