Als bedrijfsfotograaf kom je op mooie plekken! Zo mocht ik onlangs voor zakelijke portretten naar Den Haag. Hier maakte ik portretten voor in het magazine POdium van de PO-Raad. En de locatie? In en rond de Hoftoren: wat een prachtige locatie om te werken. Veel strakke gebouwen en mooi lijnenspel, daar wordt een fotograaf blij van!

Zakelijke foto’s voor bij een interview

In de Hoftoren zijn Toine Maes (Kennisnet) en Anko van Hoepen (PO-Raad) geïnterviewd. Het interview ging over de intensieve samenwerking tussen beide organisaties in ‘Slimmer leren met ICT‘. En bij dit interview hoorde uiteraard mooie zakelijke portretten van beide heren. Ik fotografeerde ze zowel binnen als buiten en zowel samen als apart, in verschillende settings.

Werkwijze bij portretten

Dit laatste doe ik overigens altijd, een variatie aan foto’s maken en leveren. De klant kan dan kiezen welk portret het beste past bij het artikel of doel. Kleine moeite, groot plezier!

Wil je ook een zakelijk portret?

Wil je nou ook mooie zakelijke portretten in Den Haag of elders in het land? Kun je mooi beeld gebruiken voor bij een interview, als profielfoto of meer ‘lifestyle’ voor op je website? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

10 + 8 =