Voor een zakelijk portret in Rotterdam mocht ik naar het oude Tropicana in Rotterdam. Hier zit het bedrijf ‘Rotterzwam’, waar ik foto’s mocht maken van Susanne de Graaf. Zakelijke fotografie brengt me op de mooiste plekken in Rotterdam, dat is duidelijk.

Fotograferen in een zwemparadijs

Ik fotografeerde Susanne in dit oude zwembad, wat een enorm leuke plek!
Het oude tropische zwemparadijs in Rotterdam wordt getransformeerd tot BlueCity, een duurzaamheidslocatie waar innovatieve en duurzame projecten hun thuis vinden. Zo ook Rotterzwam, een geweldig circulair initiatief dat koffiedik ophaalt bij lokale ondernemers, daar oesterzwammen op kweekt, en deze weer levert aan Rotterdamse horeca.

Is dat geen fantastisch initiatief?
Ik fotografeerde Susanne daarom ook met het zwemparadijs prominent op de achtergrond en uiteraard met de oesterzwammen-kweekset op de voorgrond.

Portretten op locatie

Ik fotografeer het liefst op locatie met natuurlijk licht, dit levert de mooiste portretten op. Niet gekunsteld, niet ‘nep’. Gewoon jij, zoals je bent, in de omgeving die bij je hoort.
Wil je nou ook een mooie zakelijk portret in Rotterdam of elders op locatie? Bij je bedrijf, bij een plek die bij je past? Neem dan contact met me op, dan praten we vrijblijvend verder.
Ik kijk er naar uit!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

7 + 10 =