Onlangs fotografeerde ik een symposium in Leiden. En niet zomaar eentje: Stichting Biowetenschappen en Maatschappij viert op 8 november een prachtig jubileum in museum Boerhaave.

Stichting Biowetenschappen en Maatschappij is 50 jaar geleden opgericht op initiatief van Prins Claus en prinses Beatrix. Dit jubileum is vrijdag 8 november gevierd met een symposium in Leiden dat de zeer actuele titel ‘wetenschap: veel meer dan een mening’ droeg. Voor wie mij wat beter kent: een titel naar mijn hart!

Koninklijk bezoek

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix woonde de bijeenkomst bij en nam het kersverse jubileumcahier in ontvangst uit handen van Jannes van Everdingen, de voorzitter van de stichting. Ook ging zij in gesprek met diverse genodigden. 

Zakelijke fotografie met een bijzonder tintje

En ik was er bij, met camera, om deze bijeenkomst vast te leggen! Wat een bijzondere dag. Fijne sprekers, een goed verhaal, een prachtige setting en een prachtige prinses. Heel speciaal, want eerlijk is eerlijk, ze blijft toch ‘mijn koningin’. 

Ook een symposium in Leiden

Heb je nou ook een symposium in Leiden of elders in het land op de planning staan en wil je hier graag een beeldverslag van? Neem dan contact met me op, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

14 + 13 =