Vanuit de CliniClowns kwam de vraag of ik portretten bij hen in Amersfoort wilde maken. Foto’s van de voorlichters en de directeur, met en zonder clown. Natuurlijk wilde ik dat, wat een leuke club mensen is het toch en wat doen ze mooi werk!

Directeur op de foto

Ik maakte onder andere portretten van de directeur van de Cliniclowns, Coen Abbenhuis. Het is het prettig om bij een interview in één oogopslag te zien wie er op de foto staat. In het geval van de directeur van Cliniclowns is dat makkelijk te realiseren. Met een clown erbij is daar geen twijfel meer over mogelijk.

Foto’s op een bewolkte dag

Ik maakte de portretten in Amersfoort, op hun hoofdkantoor op het stoere terrein van de Rijtuigenloods. Lekker buiten, op een bewolkte dag. Dat doet altijd wonderen voor het licht! Een gratis softbox aan de hemel, wat wil je nog meer bij het maken van foto’s?

Zakelijk portret

Naast reportages of fotografie van evenementen zijn zakelijke portretten óók een onderdeel van bedrijfsfotografie. Wil jij nou ook een zakelijk portret, op een locatie die bij jou past? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen aan de slag voor het mooiste resultaat.
Ik zie je graag voor mijn lens!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

5 + 6 =