Je eigen beeldbank, dat klinkt misschien als iets voor grote bedrijven. Maar ook als zelfstandige, of misschien júist wel als zelfstandige, is het belangrijk om je met persoonlijk beeld te laten zien. Immers: opdrachtgevers werken met jóu, want jij bent je bedrijf. Dus laat je zien!
(Terwijl ik dit schrijf denk ik: dat doet ik zelf te weinig, ik laat graag zien wat ik maak. Maar misschien toch ook eens goed om mezelf voor die camera te zetten!)

Je eigen beeldbank maken, hoe dan?

Veel mensen zien er toch een beetje tegenop, een paar uur met een fotograaf op pad. Hoe moet ik staan, hoe kijk ik? Wat trek ik aan?
Ik kan je van tevoren helpen met kledingadviezen en uiteraard stel ik je ter plekke op je gemak zodat ook jij ontspannen op de foto komt!

Verder bespreken we natuurlijk je wensen door, zodat het beeld uiteindelijk ook past bij de uitingen die je voor ogen hebt.

Fotografie op locatie

Voor Paula Terpstra van Paula Terpstra Websitecoaching schoot ik een brede selectie aan beeld in haar eigen huis en haar woonplaats Barneveld. Wil je nou ook graag voldoende beeld van jezelf op een locatie die bij jóu past? Neem dan contact met me op!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

15 + 13 =