Fotografie in het onderwijs, het in beeld brengen van de sfeer van een school. Dat valt of staat met het enthousiasme van leerlingen en docenten en de interactie tussen hen. Bij deze school is dat uitstekend gelukt!

VMBO

Voor de zomervakantie mocht ik op een VMBO in Arnhem een beeldbank maken voor hun schoolgids en andere uitingen. De school kreeg een nieuwe huisstijl en daar hoorde fris en nieuw beeld bij. Uiteraard schoten we dit beeld met leerlingen en docenten van de school zélf.

Uit de les en aan de slag

Ik kreeg verrassend veel vingers om hoog bij de vraag wie er mee wilde werken aan deze fotosessie. Logisch, want wat is er nu leuker dan uit de les mogen en mee mogen werken aan een nieuwe branding van je school? Met een hoop lol schoten we die dag beeld in en om de school. In de klas, tijdens de praktijklessen en op het schoolplein. Wat een leuk stel jongeren daar!

Identiteit van jouw school in beeld?

Elke school heeft zijn eigen identiteit en sfeer. Dat zit deels in het gebouw, maar grotendeels in de mensen zelf. Wil je jouw school ook opnieuw op de kaart zetten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

7 + 2 =