Fotografie van een event: dat is altijd feest! En zeker bij het evenement van SMARTgirls eerder dit jaar: SMARTgirl of the year event 2019!

Netwerk voor vrouwelijke ondernemers

Het SMARTgirls network, een initiatief van Ellen Joosten, is een netwerk voor vrouwen. De vrouwelijke ondernemers volgen een jaarprogramma met maandelijks een live bijeenkomst met een training van een expert in de ochtend en in de middag een sessie waarin succes wordt gedeeld en gevierd, maar waar ook ruimte is om groeimogelijkheden te bespreken.

Event op fort Lent

Eerder dit jaar worden die successen nog eens extra gevierd op een prachtige locatie: fort Lent, vlakbij Nijmegen. Hier komt op een mooie donderdag een grote groep vrouwen samen om kennis te delen, successen te vieren, workshops te volgen van stoere vrouwelijke ondernemers als Charlotte van ’t Woud.

En uiteraard vindt die dag de uitreiking plaats van de SMARTgirl of the year-award! Pauline de Wilde neemt de trofee mee naar huis en die feestelijke gelegenheid was de opmars naar de knallende afsluiter van….

Glennis Grace!

Wat een stem, wat een performance, wat een energie! Glennis Grace, powervrouw, zingt de sterren van de hemel. Wat een afsluiting van een geweldige dag met alle SMARTgirls in Fort Lent!

Fotografie van jouw event

Heb je nou ook een tof event op de planning staan en zoek je een fotograaf? Zoek niet verder, maar neem hier contact met me op!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

3 + 11 =