Fotografie van een event in Amsterdam. Als bedrijfsfotograaf kom je nog eens ergens, op een congres of seminar, of een lezing. Óf op een high-tea met Gordon en Hannelore Zwitserlood bijvoorbeeld.
Hoe ik daar terecht kwam? Dankzij het Nationaal Ouderenfonds!

Nationale Ouderendag

Op Nationale Ouderendag vervult het Nationaal Ouderenfonds ieder jaar samen met lokale comités, bedrijven en vrijwilligers duizenden wensen van ouderen. Tijdens Nationale Ouderendag 2018 zijn door het hele land ook weer duizenden ouderen in het zonnetje gezet. Zo sprong een 92-jarige blinde man uit een vliegtuig (bekijk hier het filmpje) en zijn zo’n 30 ouderen verwend met een high tea in het Lloyd Hotel in Amsterdam. En daar mocht ik bij zijn.

Genieten in beeld

De ouderen genieten volop van heerlijke hapjes op een prachtige locatie. De medewerkers van het Lloyd Hotel verzorgen de middag tot in de puntjes. Gordon en Hannelore Zwitserlood maken het feest compleet: wat een fijne middag om vast te mogen leggen!

Fotografie event

Organiseer je nou ook een bijzondere bijeenkomst en zoek je nog een goede fotograaf voor de fotografie van jouw event in Amsterdam of elders in Nederland? Neem dan vooral contact met me op, ik maak graag sprekende beelden voor je.

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

13 + 14 =