Bedrijfsfotografie, voor een website of voor drukwerk. Veel mensen denken dan gelijk aan vrij zakelijke foto’s. Mensen in overleg, aan tafel, kop koffie erbij. Toch is bedrijfsfotografie zoveel meer dan dat. Wat mij betreft draait het om mensen met passie voor hun vak, in de breedste zin van het woord.

Genieten van mijn vak

Daarom geniet ik ook zo van mijn werk. Het is heerlijk om een kok aan het werk zien, of een reclyclestraat in bedrijf. Om een medewerker van de spoedeisende hulp trots te horen vertellen over wat hij kan betekenen voor anderen. Of producent van kip-aan-het-spit apparaten die me de verschillen in specificaties en eetgewoonten per land uitlegt. Mijn nieuwsgierige ik vraagt en vraagt. En zij vertellen. Heerlijk!

Passie in beeld

Bij fysiotherapiepraktijk De Romei in Zevenaar zag ik ook die passie, kundige medewerkers die alle alle facetten van bewegen in een gezond lijf beheersen. Klachtbehandeling, voorkomen van klachten. Fysieke hulp, maar ook programma’s bij burn-out en stress of behandelingen bij ziekte en herstel. Een prachtige praktijk en ik ben trots dat ik het beeld mocht maken voor hun nieuwe website!

Wil je nou ook bedrijfsfotografie voor jouw website, een eigen beeldbank waar je uit kunt putten voor je website, social media of drukwerk? Neem dan contact met me op!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

1 + 8 =