Bedrijfsfotografie in Utrecht, dan denk je toch vaak aan fotografie op kantoren, zorg of onderwijs. Keurige portretten, stropdas en pak. Nette jurk. Maar ik fotografeer óók mensen met hun voeten in de klei! Zoals de mensen van Van de Bijl & Heierman, die voor (semi)overheden, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, scholen en aannemingsbedrijven zorgdragen voor de aanleg, onderhoud, groenvoorziening, infra en grondwerk. Ik liep een dag met ze mee, letterlijk in de klei!

Fotografie bij renovatie

In Utrecht werkt men aan de herontwikkeling en renovatie van bepaalde wijken. En daar zijn specialisten voor nodig. Zo tref ik de mannen van Van de Bijl & Heierman aan in Utrecht, bij het verzorgen van het grondwerk rondom de renovatie. Eerst alles weghalen, zodat na de renovatie van de woningen ook de tuinen en het groen weer tiptop aangelegd kunnen worden. Elders in Utrecht wordt in een oudere wijk een nieuwbouwplan uitgerold. Prachtige nieuwe woningen waar de laatste hand wordt gelegd aan de tuinen: klaar voor de nieuwe bewoners!

Beelden voor de website en social media

Vianen kent mooi openbaar groen in de binnenstad. Wat een mooie plek om foto’s te maken van de heren die daar aan het werk zijn. Kleurrijk en fris! Het resultaat van de dag: een ruime beeldbank om te gebruiken op de website en op social media. Ook dit is bedrijfsfotografie!

Wil je ook een beeldbank?

Wil je nou ook graag beeld van jullie mensen en werkzaamheden? Of je nou op kantoor werkt of op locatie: ik maak passend beeld voor je. Ik hoor graag van je!

 

Bedrijfsfotografie Utrecht

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

14 + 6 =