Tekst

Tekstschrijven is een vak apart. De kunst is om een boodschap zó over te brengen dat het ook landt bij de lezer. Ik doe het graag en combineer schrijven indien gewenst met fotografie. Win-win, want zo sluit jouw content perfect op elkaar aan!

Schrijven van jouw tekst

Een tekst moet passen bij jullie als organisatie én bij de doelgroep. Opschrijven wat je doet is daarom niet altijd de oplossing, want is jullie jargon ook begrijpelijk voor je klant of lezer? Ik maak jouw product, werkproces of ingewikkelde materie graag begrijpelijk voor de doelgroep. Dat levert tevreden klanten, gebruikers of patienten op!

 

 

Interview met fotografie - SURF

Voor SURF sprak ik met rechtenstudenten, docenten en initiatiefnemers van diverse universiteiten over het project PleitVRij. Opleiden met Virtual Reality. Dit resulteerde in een interview, aangevuld met fotografie.

“Wat ik ontzettend leuk vind aan het project is het instellingoverstijgend leren van studenten én docenten. We bouwen echt bruggen tussen verschillende instellingen”

Adriaan Wierenga
Tekstschrijven interview combinatie fotografie Northern Wonder

Interview met fotografie - Northern Wonder

Ik sprak de oprichter van Northern Wonder (koffie zonder koffie) over zijn bijdrage aan een betere wereld.

“Ik kom uit een ‘zweverig nest’. Vrije school, VPRO-gids, je kent het wel. Ik heb politicologie gestudeerd en heb voor supermarkten gewerkt als duurzaamheidsmananager. Zo heb ik de breedte van duurzaamheidskwesties leren kennen. Maar het gaat in de commerciële wereld zó langzaam. Op een gegeven moment ontstond er cynisme bij me. ‘Fuck deze shit’, moet het niet radicaler?

 

Interview met fotografie - Pyropower

Voor het World Food Center in Ede interviewde ik Meiling Geiges, business development manager van Pyropower over haar bedrijf. 

“Door de huidige klimaatcrisis zijn betere, efficiëntere en slimmere technologieën om de crisis aan te pakken echt noodzakelijk geworden. Bij Pyropower zien we de waarde van biologische afvalproducten. We creëren dan ook oplossingen op maat voor de bioafvalproblematiek, voor zowel boeren als voor het midden- en kleinbedrijf, in zowel binnen- als buitenland.”

Wij Techniek interview statushouder

Interview met fotografie - Wij Techniek

Matar Alhajij (31) vluchtte negen jaar geleden uit zijn geboorteland Syrië. Na twee jaar in Turkije kwam hij in Nederland terecht. Inmiddels werkt hij vol enthousiasme als installateur van zonnepanelen bij Solar Evolution in Naarden. Ik sprak hem over de stappen die hij zette en over zijn dromen.

TTV team Sensire Winterswijk

Interview met fotografie - Sensire

Ziekenzorg, maar dan thuis. Marjo Brandt werkt al 15 jaar vol enthousiasme als Technisch Thuiszorg Verpleegkundige bij het TTV-team van Sensire. Daarnaast is ze zorgcoördinator bij hetzelfde team. Ze vertelt over haar werk, haar ervaringen én waarom ze de keuze maakte voor dit team.

Ockeloen

Interview met fotografie - Ockeloen

Voor Wij Techniek interviewde ik Cor Ockeloen. Zijn team voorziet Groot-Amsterdam van nieuwe zinken daken en vervangt en herstelt koperen daken en gevelbekleding na renovaties en verduurzamingsprojecten. Ik interviewde hem over zijn bijzondere branche én over zijn manier van leidinggeven.

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

1 + 4 =