Tarieven: wat kost bedrijfsfotografie?

“Wat zijn je tarieven” of “wat kost dat nou, bedrijfsfotografie?” Het zijn vragen die ik vaak hoor. En die ik niet altijd eenduidig kan beantwoorden. Niet elke opdracht is immers hetzelfde. Zakelijke fotografie kan een evenement zijn, een reeks zakelijke portretten of bedrijfsfotografie. Het kan een hele dag op locatie zijn, een dagdeel op jullie werkvloer, of een kort persmoment. Het kan veel of weinig nabewerking vergen; dus elke opdracht verschilt qua tijd of qua omvang. Ik maak graag een passende offerte voor je, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Ik werk overigens altijd op locatie. Dit kan op jullie werkvloer zijn (ziekenhuis, op straat met de vuilnismannen/-vrouwen mee, in een laboratorium of in de groenvoorziening, ik voel me overal thuis), maar ik fotografeer ook op een evenement of congres. Of ik verzorg de persfoto’s bij een onthulling of een belangrijke presentatie. En uiteraard maak ik zakelijke portretten, het liefst in de ‘natuurlijke (werk)habitat van de geportretteerde.

Wat krijg je geleverd?

Mijn fotografie-tarieven zijn inclusief selectie en nabewerking van de geselecteerde beelden. Ik bewerk en lever mijn hele selectie. Daarna is de keuze aan jou. Of je ze nu allemaal wil gebruiken in je beeldbank of daaruit zelf weer een selectie maakt: dat is aan jou! Vaak schiet ik van een bepaalde setting meer foto’s, zodat je kunt afwisselen. De ene foto op de site, de ander op je social media accounts. Zo houd je eenheid zonder dat dezelfde foto óveral terugkomt.

Alle beelden worden handmatig beoordeeld en gecorrigeerd op scherpte, uitsnede, kleurechtheid en uitstraling. Ik lever geen onbewerkte bestanden.

Foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie (geschikt voor drukwerk) en/of in lage resolutie (geschikt voor beeldscherm).
Let op: lage resolutie foto’s zijn niet geschikt voor drukwerk en/of print.

Past mijn aanpak bij je? Stuur me dan vrijblijvend een berichtje via mijn contactformulier!
Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden!

 

Zakelijk portret
Bedrijfsfotografie website
Bedrijfsfotografie website
Portret John Kerstens
Portret John Kerstens
Portret John Kerstens
Fotograaf in de zorg
Bedrijfsfotografie Utrecht
Fotografie onderwijs
Enthousiaste leerlingen
Fotografie ziekenhuis

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

14 + 3 =