Ik leg vast wat jou beweegt!

In mijn werk ben ik altijd bezig geweest met creatie. In vormgeving, in marketing en communicatie, in het ontwikkelen van klant- en werkprocessen of het opzetten van digitale platforms. Creatie in de breedste zin van het woord. Fotografie was in de resterende uren mijn hobby, de uitlaatklep die met de jaren een steeds grotere en professionelere rol is gaan spelen. Fotografie in samenspel met tekst is een combinatie die ik graag gebruikte voor mijn reisverslagen en bij het vertellen over mijn ontmoetingen met mensen over de hele wereld. 

Eind 2017 heb ik de knoop doorgehakt ben ik mijn eigen bedrijf gestart, dat inmiddels is uitgegroeid tot Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst.
Een duidelijk concept: creatie van beeld, al dan niet in combinatie met tekst, altijd met de mens centraal. Mensen vertellen immers heel graag over hun werk. Passie voor je vak straak je uit, in woorden en op een foto. En dat is precies mijn slogan: ik leg vast wat jou beweegt

Wil je meer informatie over mijn werk, of wil je een afspraak maken, klik dan door naar het contactformulier, of bel me op 06 – 23 89 39 56.

Graag tot gauw!

Maartje Kuperus

Coronamaatregelen

Ik werk veel met kwetsbare mensen in de zorg. Dat vraagt bij bijvoorbeeld COVID om aanpassingen.
Zo draag ik regelmatig een mondkapje als dat gewenst is.

Mocht dit op jouw werklocatie ook de norm zijn: geen probleem. Geef je het even van tevoren aan?

 

 

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

1 + 14 =