Personal branding fotografie, een veelgebruikte term de laatste tijd. Goed beeld versterkt je marketing en elke communicatieuiting. Of het nu voor op je website is, voor social media of beeld voor in een brochure of bij een interview: het beeld moet mede jouw verhaal vertellen.

Personal branding is eigenlijk heel simpel: in fotografeer jou! Waar jij voor staat, wat je doet, in een setting die past bij jou, je persoonlijkheid en je werk.

Zakelijk portret

Bij een zakelijk portret wordt vaak gedacht aan een headshotvoor een wit of grijs scherm. Een paar lampen erop en daar is je zakelijke portret. Maar wat vertelt dat over jóu? Ik fotografeer je graag in de natuur als je een natuurliefhebber bent. In een strakke omgeving als je houdt van structuur en moderne architectuur. Midden in de stad als je wethouder bent en ruimtelijke ordening in je portefeuille zit. Of gewoonweg in het ziekenhuis, als je dagelijks aan het bed staat. Want dat ben jij, dat doe jij.

Foto’s voor de website en social media

Personal branding vraagt om een uitgebreide beeldbank aan foto’s. En die krijg je bij mij. Ik fotografeer je in de omgeving die bij je past en neem hier uitgebreid de tijd voor. Neem vooral wat verschillende kleding mee, dan varieren we ook nog tijdens de shoot. Zo kun je even vooruit met je beeld!

Wil je ook aan de slag met personal branding?

Wil je nou ook graag een personal branding shoot? Of je nou op kantoor werkt of op locatie: ik maak passend beeld voor je. Ik hoor graag van je!

 

Portret John Kerstens
Fotografie in de zorg
Zakelijke portretten Den Haag
Bedrijfsreportage Culemborg
Portret Zakelijk
Fotografie beeldbank

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

14 + 1 =