Fotografie arbeidsmarktcommunicatie

In een competitieve arbeidsmarkt is het cruciaal om op te vallen.

Hoe onderscheid je jezelf tussen de massa op vacaturepagina’s?
En hoe laat je je ‘werken bij’ site sprankelen?

 

Simpel: met krachtige beelden!

Vacatures met foto’s trekken niet alleen veel meer aandacht, maar laten ook een blijvende indruk achter. Fotografie voor je arbeidsmarktcommunicatie lijkt dan ook een logische stap. Toch zie je helaas nog te vaak dezelfde cliché stockfoto’s: twee handen op een toetsenbord, strakke mannen in pak die elkaar de hand schudden, of een geforceerd gesprek tussen modellen die niets met de realiteit te maken heeft. Het zijn misschien mooie foto’s, maar wel erg standaard. Wat zegt het eigenlijk over jouw bedrijf? Over de mensen, de werkplek, de bedrijfscultuur?

Weinig, jammer genoeg.

Daarom is authentieke fotografie juist zo belangrijk.

Als ervaren fotograaf kan ik jouw organisatie op beeld tot leven brengen. Van je product of dienst tot je bedrijfspand, maar vooral de sfeer en interactie tussen mensen. Zij zijn immers de drijvende kracht achter de identiteit van jouw bedrijf.

Laat je vacatures en ‘werken bij’ website spreken. Kies voor fotografie!

Kosten

Eigen beeld maken is uiteraard wat duurder dan het afnemen van stockbeeld op de bekende websites, maar het hebben van een eigen beeldbank heeft veel voordelen:

  • eenduidigheid naar buiten; presenteer een consistent beeld op al je communicatiekanalen
  • potentiële kandidaten krijgen een authentiek kijkje achter de schermen en kunnen zich beter identificeren met je organisatie
  • nooit meer de vraag waar nú weer beeld vandaan moet komen.

Ik sta klaar om voor jouw organisatie aan de slag te gaan.
Hieronder vind je twee verschillende pakketten voor de fotografie. Heb je andere wensen? Vraag gerust naar een op maat gemaakte offerte!

Graag tot ziens!

 

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

12 + 9 =