Als gediplomeerd fotograaf met een achtergrond in grafische vormgeving én communicatie weet ik wat goede contentcreatie kan doen voor jouw bedrijf en bedrijfsuitingen. Foto’s en teksten zijn toch vaak een ondergeschoven kindje, terwijl zichtbaarheid en branding zo belangrijk zijn voor je bedrijf.
Ik help je dan ook graag aan krachtige zakelijke fotografie en reportages van hoge kwaliteit. Maak zo bijvoorbeeld je eigen beeldbank, beeld met júllie mensen, vrij te gebruiken voor de website, social media of in drukwerk. Veel persoonlijker dan stockfoto’s! 

Daarnaast kan ik je uiteraard aan bredere content helpen: ik schrijf namelijk ook graag sterkte tekst voor jullie site, (digitale) nieuwsbrieven, magazines of brochures. Of ik neem op locatie een interview voor je af en portretteer gelijk de geïnterviewde. Dat scheelt tijd voor jou en de geïnterviewde. 

Ik werk vanuit Houten, dus heerlijk lokaal voor ondernemers in en rond Houten. 

Wil je meer informatie, of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met me op. 

Graag tot ziens!
Maartje

 

 

De betrokken fotograaf en tekstschrijver

 

{

Echte mensen en de interactie tussen hen, dat is wat me fascineert. In beeld en in tekst.

De passie voor jouw vak, de volle inzet voor je patiënten, klanten, collega’s. Jouw kennis en kunde: ik leg vast wat jou beweegt!

- Maartje

Uitgelichte projecten

Bekijk hieronder eerdere fotografieprojecten, van beeldbank tot portretfoto’s en van werkprocessen tot sfeerbeeld. Bedrijfsfotografie in alle facetten!

Personal branding: wil jij ook een persoonlijke beeldbank?

Personal branding: wil jij ook een persoonlijke beeldbank?

Personal branding fotografie, een veelgebruikte term de laatste tijd. Goed beeld versterkt je marketing en elke communicatieuiting. Of het nu voor op je website is, voor social media of beeld voor in een brochure of bij een interview: het beeld moet mede jouw verhaal...

Lees meer
Bedrijfsfotografie Utrecht: met mijn voeten in de klei

Bedrijfsfotografie Utrecht: met mijn voeten in de klei

Bedrijfsfotografie in Utrecht, dan denk je toch vaak aan fotografie op kantoren, zorg of onderwijs. Keurige portretten, stropdas en pak. Nette jurk. Maar ik fotografeer óók mensen met hun voeten in de klei! Zoals de mensen van Van de Bijl & Heierman, die...

Lees meer

Wat opdrachtgevers zeggen

“Het was me een genoegen je rond te leiden op onze kinder-ic.
Je schiet de foto’s zoals je bent. Warm, toegankelijk, je interesse is oprecht, oog voor detail!”
Miranda van Bommel

Verpleegkundige kinder-IC

“Het Maarten van Rossem vmbo heeft een nieuwe huisstijl gekregen en daar hoorde ook een opgefriste beeldbank bij. Maartje Kuperus heeft ons die zorg volledig uit handen genomen, met als resultaat een prachtige collectie foto’s van zo ongeveer alle aspecten van de school. Gerealiseerd binnen ons beperkte budget én de beperkt beschikbare tijd. De ‘fotomodellen’ voelden zich snel op hun gemak bij Maartje, wat is terug te zien op de foto’s. Heel wat foto’s hangen nu zelfs als schilderij in de school.”
Frieda Tax

Senior Communicatieadviseur

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

14 + 10 =