Bedrijfsfotografie

Men zegt niet voor niets heel cliché ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’.
Goede bedrijfsfotografie versterkt en vertelt jouw verhaal en is essentieel voor krachtige (marketing)communicatie. Een fotoreportage op de werkvloer is een prachtig middel om te laten zien wat je doet en waar je voor staat. Of overweeg eens een corporate beeldbank: een perfecte tool om voor elke uiting altijd passend beeld paraat te hebben! Een reportage in het magazine, sfeerbeeld voor social media, strakke headers voor de site.

Waarom een bedrijfsfotograaf?

Als fotograaf kan ik een organisatie in beeld vangen; het product of de dienst, het bedrijfspand, maar bovenal: sfeer en interactie tussen mensen. Zij maken tenslotte een bedrijf.
Ik beweeg me gemakkelijk op de werkvloer en schakel snel met mensen op alle niveaus. Ik voel me thuis in een zakelijke omgeving, maar leef ook helemaal op in het sociale domein. En uiteraard word ik nieuwsgierig van ‘kijkjes achter de schermen’ en vang dat wat ik zie en wat me wordt verteld in beeld van hoge kwaliteit.

Beelden en woorden

Hoewel ik een maker ben van beelden, schrijf ik misschien wel net zo graag. Ik maak dan ook, indien gewenst, graag de combinatie tussen woord en beeld. Zo kan ik bijvoorbeeld interviews afnemen tijdens de fotografie-afspraak, of het verhaal van de geportretteerde optekenen. Zo kan ik jullie als opdrachtgever nog meer ontzorgen.

Zakelijke fotografie, ook voor jullie!

Ik kom ook graag bij jullie over de (werk)vloer!
Wil je kennismaken, een kop koffie drinken of me boeken voor een leuke bedrijfsfotografie klus: neem dan contact met me op.

 

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

15 + 13 =