Bedrijfsfotografie in Nieuwegein: daarvoor zoek je toch een professional?

Men zegt niet voor niets heel cliché ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Goede bedrijfsfotografie versterkt en vertelt jouw verhaal en is essentieel voor krachtige (marketing)communicatie. Een fotoreportage op de werkvloer is een prachtig middel om te laten zien wat je doet en waar je voor staat. Of overweeg eens een corporate beeldbank: een perfecte tool om voor elke uiting altijd passend beeld paraat te hebben! Een reportage in het magazine, sfeerbeeld voor social media, of strakke headers voor de site.

Waarom een bedrijfsfotograaf?

Als fotograaf kan ik een organisatie in beeld vangen; het product of de dienst, het bedrijfspand, maar bovenal: sfeer en interactie tussen mensen. Zij maken tenslotte een bedrijf.
Ik beweeg me gemakkelijk op de werkvloer en schakel snel met mensen op alle niveaus. Ik voel me thuis in een zakelijke omgeving, maar leef ook helemaal op in het sociale domein of in medialand. En uiteraard word ik nieuwsgierig van ‘kijkjes achter de schermen’ en vang dat wat ik zie en wat me verteld wordt in beeld van hoge kwaliteit.

Beelden en woorden

Hoewel ik een maker ben van beelden, schrijf ik misschien wel net zo graag. Ik maak dan ook, indien gewenst, graag de combinatie tussen woord en beeld. Zo kan ik bijvoorbeeld interviews afnemen tijdens de fotografie-afspraak, of het verhaal van de geportretteerde optekenen. Zo kan ik jullie als opdrachtgever nog meer ontzorgen.

Zakelijke fotografie, ook voor jullie!

Ik kom ook graag bij jullie over de (werk)vloer!
Wil je kennismaken, een kop koffie drinken of me boeken voor een opdracht in Nieuwegein of omstreken: neem dan contact met me op.

Graag tot ziens!

 

De betrokken fotograaf en tekstschrijver

 

{

Echte mensen en de interactie tussen hen, dat is wat me fascineert. In beeld en in tekst.

De passie voor jouw vak, de volle inzet voor je patiënten, klanten, collega’s. Jouw kennis en kunde: ik leg vast wat jou beweegt!

- Maartje

Uitgelichte projecten

Bekijk hieronder eerdere fotografieprojecten, van beeldbank tot portretfoto’s en van werkprocessen tot sfeerbeeld. Bedrijfsfotografie in alle facetten!

Personal branding: wil jij ook een persoonlijke beeldbank?

Personal branding: wil jij ook een persoonlijke beeldbank?

Personal branding fotografie, een veelgebruikte term de laatste tijd. Goed beeld versterkt je marketing en elke communicatieuiting. Of het nu voor op je website is, voor social media of beeld voor in een brochure of bij een interview: het beeld moet mede jouw verhaal...

Lees meer
Bedrijfsfotografie Utrecht: met mijn voeten in de klei

Bedrijfsfotografie Utrecht: met mijn voeten in de klei

Bedrijfsfotografie in Utrecht, dan denk je toch vaak aan fotografie op kantoren, zorg of onderwijs. Keurige portretten, stropdas en pak. Nette jurk. Maar ik fotografeer óók mensen met hun voeten in de klei! Zoals de mensen van Van de Bijl & Heierman, die...

Lees meer

Wat opdrachtgevers zeggen

“Het was me een genoegen je rond te leiden op onze kinder-ic.
Je schiet de foto’s zoals je bent. Warm, toegankelijk, je interesse is oprecht, oog voor detail!”
Miranda van Bommel

Verpleegkundige kinder-IC

“Het Maarten van Rossem vmbo heeft een nieuwe huisstijl gekregen en daar hoorde ook een opgefriste beeldbank bij. Maartje Kuperus heeft ons die zorg volledig uit handen genomen, met als resultaat een prachtige collectie foto’s van zo ongeveer alle aspecten van de school. Gerealiseerd binnen ons beperkte budget én de beperkt beschikbare tijd. De ‘fotomodellen’ voelden zich snel op hun gemak bij Maartje, wat is terug te zien op de foto’s. Heel wat foto’s hangen nu zelfs als schilderij in de school.”
Frieda Tax

Senior Communicatieadviseur

Ja, ik wil graag meer informatie en/of kennismaken:

Maartje Kuperus | Fotografie & Tekst

15 + 1 =